tirsdag den 11. december 2007

Den glade giver fundet... & opdate

Ja, så er det opklaret, det var min skønne svigerinde der havde sendt mig den smukke okidee..
Tanken var bare så flot og den varmede..
Scrapperiet, ja det står helt stille, kan bare slet ikke komme i gang.. Men håber det hjælper ligeså snart jeg får noget andet at bo i..

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hejsa Christine

der er ikke noget at sige til scrappelysten ikke er der for tiden, men den sskal nok komme igen, når der falder ro på det hele.

ha en god dag:)

Kirsten sagde ...

Det var altså sødt af hende:-)

Håber snart at scrappelysten kommer igen, - måske kan den få dine tanker hen på noget dejligt, - for mig er scrap ren terapi nogen gange :-)

Fortsat god dag til dig :-)

Ragna sagde ...

Dejligt, at du fandt den søde giver. Kan godt forstå, at du ikke lige kan scrappe lige nu....du var jo også i gang med svigermors album og alt muligt.... Men håber lysten kommer igen, og at du til den tid kan bruge det til at finde dig selv. Måske var det tid til at starte på en BOM (bogen om mig). Måske den kunne hjælpe dig til at finde dig selv, den person du er nu, hvorfor hun er blevet sådan osv. Hvis du altså får tid. Hverdagen har det jo med at overhale os indenom:-)

Anonym sagde ...

Hej Christina.
Ja, det er dejligt med sådan en svigerinde.
Du klarer det flot det hele, og du ved hvor jeg er, når du har brug for det.

Mange knus fra din veninde/kusine Dianne..

Marianne sagde ...

Det var sødt af hende - dejligt, at hun tænkte på dig ;o) Scrappelysten skal du ikke tage dig af - den kommer pludseligt igen... ;o) Tro mig - har prøvet det...

Cowgirl sagde ...

Ja så er spændingen udløst - håber du gav hende et kæmpeknus.
Det med at scrappe en BOM var da alletiders ide for dig - men ellers så læg det på hylden og genfind dig selv først. Du behøver da ikke scrappe når der er så meget andet og så kommer du da bare tilbage med et frisk pust. Brug tid på dig selv - det fortjener du.

Thanni sagde ...

Godt du fandt giveren, hun fortjener da et stort knus :)
Håber du får scrappe-lysten igen - men det gør du nok når der falder ro over det hele :)